Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Diagnosi tècnica del sistema alimentari

Diagnosi tècnica del sistema alimentari


La Diagnosi tècnica del sistema alimentari té com a objectiu examinar i comprendre com funciona el sistema alimentari a la ciutat de Manresa, a partir de l'anàlisi i de les estructures i mecanismes que condicionen les pràctiques associades al sistema agroalimentari, i establir un punt de referència per tal d'identificar àrees prioritàries d'acció i definir futures estratègies.

Està estructurat en tres grans àmbits. Un de context, des d'un punt de vista de població, territori, economia i societat, un enfocament metodològic, i  un anàlisi de com s'alimenta la ciutat des d'una perspectiva sistèmica que inclou set sectors o components: la producció, la transformació i processament d'aliments, la distribució i logística, els espais de comercialització i abastiment, la restauració col·lectiva, el dret a l'alimentació i la recerca, formació i dinamització agroecològica.

Podeu veure el document sencer en aquest Enllaç